Sinds mei 2016 zit AFusion fitness aan de Grotestraat in Markelo. De locatie waar je vrij kunt fitnessen en de groepslessen: Cardio Boxing, Core X Powerhour en Spinning kunt volgen. Ook CrossFit en Bootcamp is een mogelijkheid! Dit alles binnen onze ruime openingstijden!

Altijd zijn er gediplomeerde trainers op de vloer te vinden, die met enthousiasme en passie voor bewegen een persoonlijke training voor u kunnen opstellen. Ook zijn er kleedkamers en faciliteiten zoals douches beschikbaar voor uw gebruik! Bij AFusion onderscheiden wij ons met onze trainingssystemen. 

De AFusion fusie is de samensmelting van twee of meerdere trainingssystemen die voor een snel en goed resultaat zorgen. Heeft u een doel voor ogen, dan gaan wij samen de beste methoden creƫren voor uw doel! Voor alle mogelijke doelen bent u van harte welkom bij AFusion! Of u nu graag trainen wilt, fit wilt worden, je conditie wilt verbeteren, af wilt vallen, goed voor jezelf wilt zorgen? Of heeft u meerdere doelen? Alles kan!